Monday, 21 November 2011

\ disappointed /

20112011 - Cantik kan tarikh ni? Kan kan? Tarikh ni memang cantik. Sekurang kurangnya kalo tarikh cantik comfirm kita nak buat tarikh tu tarikh yang kita tak dapat nak lupakan kan? Memang. Aku tak kan lupa la dengan tarikh tu. Memang tak kan! Sampai nya hati dia. Yang ni dh kali kedua tau. Dah tak tau nak cakap apa. Yang aku tahu, aku sakit hati sangat sangat. Seriously susah untuk aku terima semua ni. Memang susah. 20112011 tu hari yang paling aku tak sukaaa. Astaghfirullah :'/ Mana tak nya, bangun je pagi pagi, dapat message dari tettttt. Dia marah marah dengan aku. Aku tak tau apa apa pon. Dia cakap, lebih baik kita kawan je. Aku hairan. Nape dia berubah macam tu sekali. Baru tiga hari aku tak topup dia dh berubah macam tu. Sebab sebelum ni, dia takut sangat sangat kalo aku tinggalkan dia. Selepas dia hantar msg dia ckp lebih baik kitorang kawan tu, dia langsung tak hantar message lagi lepas tu. Aku tunggu jee. Aku cakap, kalo free message la. Tapi tak jugak dia muncul. So then, aku busy kan diri aku dengan buat kerja macam macam. Bila handphone aku vibrate je aku happy sangat. Tapi lepas aku tengok message dr orang lain, aku down balik. Orang lain yang sibuk message dgn aku, dia tak pun :( Aku tak give up pun. Aku tunggu je dia sampai dia ada. Aku hantar message kat dia, cakap kalo dia free message la kan. Then, dia reply, pukul 11 dia nak aku call. Waaa, masa tu aku happy sangat sangat! Then, bila jam dh pukul 11, aku call dia. Tapi dia tak jawab pun. Rupanya phone dia rosak! Dia suroh tunggu kejap, then dia message and dia nak aku call. Aku pun call lah kan? Then, kitorang cakap je macam biasa. Tapi dia penat, so aku suruh la dia pg masuk tidur awal kan? Dia mintak aku tolong teman kan dia, so aku pun teman la. Tanpa tak sedar nya call tu masih lagi, aku menangis sekuat kuat hatii. Entah la sama ada dia dengar ataupun tak. Malu nyaaaaa. 




Si pemusnah man! Kau betol betol nak kita jadi kawan eh? Tapi aku tanakkkk :(

video
I love youuuuu :)